Stary młyn nad Kocherem

W tym dziale prezentujemy swoje zdjęcia z dziedziny "krajobraz".

Moderatorzy: Q'bot, MATIzz

Stary młyn nad Kocherem

Postprzez jareckijarek1982 » 4 wrz 2016, o 21:55

zrobione przypadkiem i bez planowania.
1Obrazek
2Obrazek
3Obrazek
4Obrazek
jareckijarek1982
 
Posty: 15
Dołączył(a): 4 wrz 2016, o 20:30

Re: Stary młyn nad Kocherem

Postprzez sasklacz » 4 wrz 2016, o 23:08

Dla mnie 2 najlepsza . Jedynkę kadrował bym jednak bardziej klasycznie , ale widzę że chciałeś uniknąć w kadrze tych budynków :-)
sasklacz
 
Posty: 43
Dołączył(a): 20 lis 2015, o 00:04

Re: Stary młyn nad Kocherem

Postprzez Q'bot » 5 wrz 2016, o 19:28

Takie jakieś wyzute z kolorów...
ale obiekt fajny..możnaby zamieszkać ;)
Avatar użytkownika
Q'bot
Moderator
 
Posty: 1702
Dołączył(a): 16 sie 2013, o 16:00
Lokalizacja: Niy szteruj Hanysa!

Re: Stary młyn nad Kocherem

Postprzez jareckijarek1982 » 7 wrz 2016, o 09:53

PRAWDA TE DWA BUDYNKI STRASZNIE TAM NIE PASUJĄ.
MAM JESZCZE JEDEN KADR TEGO STAREGO MŁYNA
Obrazek
jareckijarek1982
 
Posty: 15
Dołączył(a): 4 wrz 2016, o 20:30

Re: Stary młyn nad Kocherem

Postprzez EmiliaP » 8 wrz 2016, o 10:03

....jedynka jest sympatyczna jak dla mnie...i tak jak Q'bot wspomnial...za malo intesywnosci kolorow jak mnie... :)
https://www.facebook.com/EmiliaPruszynskaPhotography
Avatar użytkownika
EmiliaP
 
Posty: 310
Dołączył(a): 17 sie 2013, o 19:06

Re: Stary młyn nad Kocherem

Postprzez jareckijarek1982 » 11 wrz 2016, o 09:36

macie racje to żle ustawiony filtr polaryzacyjny.
staram się nie obrabiać moich zdjęć
dzięki za opinie
pozdrawiam JT
jareckijarek1982
 
Posty: 15
Dołączył(a): 4 wrz 2016, o 20:30

Re: Stary młyn nad Kocherem

Postprzez sasklacz » 11 wrz 2016, o 23:42

jareckijarek1982 napisał(a):staram się nie obrabiać moich zdjęć
JT

Rozumie że robisz w RAW i wywołujesz bez zmiany ustawień ?
sasklacz
 
Posty: 43
Dołączył(a): 20 lis 2015, o 00:04

Re: Stary młyn nad Kocherem

Postprzez jareckijarek1982 » 15 wrz 2016, o 09:48

Do tej pory zapisywałem tylko w jpeg-ach.
A i praktycznie nic nie zmieniałem
jareckijarek1982
 
Posty: 15
Dołączył(a): 4 wrz 2016, o 20:30

Re: Stary młyn nad Kocherem

Postprzez sasklacz » 15 wrz 2016, o 20:01

jareckijarek1982 napisał(a):Do tej pory zapisywałem tylko w jpeg-ach.
A i praktycznie nic nie zmieniałem

A więc obrabiasz , z tym że nie sam tylko pozostawiasz decyzję programowi w aparacie :icon_cheesygrin:
sasklacz
 
Posty: 43
Dołączył(a): 20 lis 2015, o 00:04

Re: Stary młyn nad Kocherem

Postprzez jareckijarek1982 » 16 wrz 2016, o 05:23

Nie myslalem tak o tym ale no tak
jareckijarek1982
 
Posty: 15
Dołączył(a): 4 wrz 2016, o 20:30

Następna strona

meble kuchenne Tarnowskie Góry

Powrót do Krajobrazy

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron