Pozno, ale odpowiadam. Dziecie juz podroslo, teraz jedno ma prawie 7, drugie ponad 2 latka i czasu nieco momentami przybywa. Wprowadzam w zycie nowe projekty, a wraz z nimi odnawiam te stare, dziajace i dobrze sie trzymajace, dostosowujac je do nowych realiow. Na pierwszy ogien poszlo
www.ratlook.pl (dla milosnikow stylu rat, rdzy itp). Calkiem odnowione forum, portal zamieniony po prostu na strone informacyjna i kazdy jest szczesliwy. Wszystko responsywne, bo ruch przenosi sie na urzadzenia mobilne. Tak samo bedzie z fotopasja.org. Za jakis blizej nieokreslony czas bedzie upgrade silnika forum, do tego skorka zostanie zamieniona na responsywna, wiec nie bedzie koniecznosci zabawy z tapatalk, bo forum bedzie automagicznie zmieniac swoj wyglad w zaleznosci od urzadzenia na ktorym jest odwiedzane. Na koniec nasz forumowy hosting obrazkow. Calosc obsluguja dwa serwery, wiec i moze tam jakies zmiany beda. Moze czas przepisac to wszystko na docker'a i odpalic w chmurze googla na przyklad, albo przeniesc sie na AWS. Nie wiem. Na razie sobie glosno mysle. Wszystko zalezy jednak od ilosci czasu i jaka mnie najdzie fantazja w chwili robienia tego. Jesli ktos ma pomysl co zmienic, chcialby dolaczyc do ekipy prowadzacej, niech daje znac mi lub Michalowi. Jako druzyna zrobimy wiecej.